Activiteiten

 1. Bowlen – Familiequiz & PizzaParty

  Eerst gezellig bowlen in een sfeervol bowlingcetrum en daarna een leuke familiequiz. Dan zelf aan de slag: Pizza’s maken (of BBQen). Lekker zelf aan de slag met het Pizzadeeg tijdens de PizzaParty!

  Lees meer
 2. Bowlen & Familiequiz (met frites + snack)

  Eerst gezellig bowlen in een sfeervol bowlingcentrum en daarna een leuke familiequiz. Ter afsluiting voor de kinderen een kinderbox en voor de anderen frites met snacks

  Lees meer
 3. Braziliaanse Samba Percussie workshop & Bowlen met 3-gangen diner

  Braziliaanse Samba Percussie workshop en Bowlen. Eerst een globale uitleg over de diverse slaginstrumenten en daarna met zijn allen binnen een uur al trommelend een lekker muziekstuk ten gehore brengen. Daarna een uurtje bowlen en de dag wordt afgesloten met een heerlijke 3-gangen diner

  Lees meer
 4. Bubble Ball Soccer met BBQ

  Bubble Ball Soccer. Familiedag in Brabant. Speel het nieuwe en spectaculaire Bubble Ball soccer met familie of vrienden

  Lees meer
 5. Dodgebow-Boogschieten met BBQ

  DodgeBow is een ultieme combinatie van trefbal en boogschieten. Het is spannend en uitdagend om te doen. Met als grote voordeel, geen blauwe plekken! Het speelveld lijkt op dat van trefbal (Dodgeball in het Engels). In het midden is een no-go zone waar je niet geraakt mag worden.

  Lees meer
 6. Escape Room – Bowlen – Keuzeschotel

  Nieuw in Nederland is de Escape Room! De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk jij dat je met een groep binnen de tijd weet te ontsnappen? Een thrill seeking teambuildingactiviteit!

  Lees meer
 7. GPS wandeltocht - Bowlen - Rainbowschotel

  Een compleet familieuitje! U wandelt een mooie tocht door de omgeving van Nistelrode van circa 1,5 uur m.b.v. een GPS kompas. Daarna 1 uur bowlen op professionele bowlingbanen. En tot slot een heerlijke keuzeschotel.

  Lees meer
 8. GPS Wandeltocht – Bowlen- Quiz – Frites & snacks

  GPS wandeltocht o.a. door een mooi bosrijk gebied in en om Nistelrode. Na de inspanning gaat u naar het vlakbij gelegen sfeervolle bowlingcentrum om lekker ontspannen een uurtje te bowlen. Dan speelt u met zijn allen de gezellige Familiequiz. Daarna frites & snacks.

  Lees meer
 9. Herkenhoek groepsaccommodatie met Brabantse hartelijkheid

  Brabantse hartelijkheid bij groepsaccommodatie Herkenhoek. Een bijzondere gezellige groepsaccommodatie. Luxe en leuke locatie voor een geslaagd weekendje weg of vakantie met een groep. De sfeervol ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen met de mogelijkheid om het aantal uit te breiden tot maximaal 28 personen.

  Lees meer
 10. Kanovaren op de Aa met PizzaParty

  Kano varen op de Aa is een leuke manier om een stukje Brabantse natuur te verkennen vanaf het water. De Aa brengt u langs open velden, door bossen en langs historische gebouwen (waaronder Kasteel Heeswijk en de Kilsdonkse molen). Het traject wat wij varen is vanaf de Kilsdonkse molen tot Kasteel Heeswijk.

  Lees meer
 11. Kids Parties Kinderfeestjes Brabant

  Leuke kinderarrangementen voor kinderfeestjes Brabant geschikt voor kinderen van circa 8-12 jaar. Minimaal 1 à 2 personen begeleiding per groep.

  Lees meer
 12. Lelijk Eendje rijden & Speel Familie arrangement

  De kinderen kunnen lekker onbeperkt spelen op de talloze speeltoestellen in deze fantastische speelhal. De “groten” gaan op pad met de nostalgische 2CV’s over de dijk langs de Maas.

  Lees meer
 13. Solextocht in Brabant

  Solex rijden. Op zoek naar iets leuks voor uw familieuitje? Maak dan eens een nostalgische Solextocht, want vestingstadje Grave is met zijn prachtige omgeving de plek bij uitstek om eens te gaan verkennen op een geheel eigen wijze. Wilt u starten vanaf u verblijfsadres, of wellicht vanaf uw eigen bedrijf? Dan komen wij met onze solexen naar u toe en starten vanaf de door u gewenste locatie.

  Lees meer
 14. Speel – Avonturengolf - Bowlen Familiedag

  Familiedag Brabant! Eerst gezellig bowlen. Daarna naar de speellocatie waar de kinderen lekker onbeperkt kunnen spelen op de talloze speeltoestellen in deze fantastische speelhal. Iedereen speelt een uur het spannende “avonturengolf”. En de dag wordt afgesloten met lekker eten

  Lees meer
 15. Streetgolf – BBQ Familie arrangement

  U wordt ontvangen op het Raadhuisplein in Nistelrode. Vanaf hier gaat u al lopende door ons mooie Nistelrode het streetgolf spelen. U krijgt een flesje water mee om de dorst te lessen. Na de activiteit een heerlijke BBQ of PizzaParty.

  Lees meer
 16. Swingtrike tours

  U maakt een tour van 1,5 of 2,5 uur met een Swingtrike Leuke Familiedag familieactiviteit

  Lees meer
 17. Tandem – Bowlen – Rainbowschotel

  Familieuitje met een superleuke fietstocht met de American tandems voor de volwassenen en de stoere Chopperbikes voor de kids.

  Lees meer