Activiteiten

 1. (3) The Temple Challenge

  The Temple Challenge daagt je letterlijk uit om je zintuigen te gebruiken, je creativiteit te prikkelen én je behendigheid te testen. In een reeks van 9 aaneengesloten kamers neem je het als team op tegen een ander team van jouw groep. Voor elke kamer krijg je 6 minuten tijd om opdrachten te vervullen. De teams van jouw groep volgen elkaar na circa 6 minuten op.

  Lees meer
 2. (4) Temple Kids Party

  Leuke kinderarrangementen voor kinderfeestjes Brabant geschikt voor kinderen van circa 8-16 jaar. Minimaal 1 à 2 personen begeleiding per groep.

  Lees meer
 3. (5) Dodgebow-Boogschieten met BBQ

  DodgeBow is een ultieme combinatie van trefbal en boogschieten. Het is spannend en uitdagend om te doen. Met als grote voordeel, geen blauwe plekken! Het speelveld lijkt op dat van trefbal (Dodgeball in het Engels). In het midden is een no-go zone waar je niet geraakt mag worden.

  Lees meer
 4. (6) Braziliaanse Samba Percussie & Bowlen

  Braziliaanse Samba Percussie workshop en Bowlen. Eerst een globale uitleg over de diverse slaginstrumenten en daarna met zijn allen binnen een uur al trommelend een lekker muziekstuk ten gehore brengen. Daarna nog een uurtje bowlen met zijn allen.

  Lees meer
 5. (7) GPS Wandeltocht – Bowlen – Frites & snacks

  GPS wandeltocht o.a. door een mooi bosrijk gebied in en om Nistelrode. Na de inspanning gaat u naar het vlakbij gelegen sfeervolle bowlingcentrum om lekker ontspannen een uurtje te bowlen. Daarna frites & 2 snacks.

  Lees meer
 6. (8) GPS wandeltocht - Bowlen - Rainbowschotel

  Een compleet familieuitje! U wandelt een mooie tocht door de omgeving van Nistelrode van circa 1,5 uur m.b.v. een GPS kompas. Daarna 1 uur bowlen op professionele bowlingbanen. En tot slot een heerlijke keuzeschotel.

  Lees meer
 7. 10 Kanovaren op de Aa met BBQ

  Kano varen op de Aa is een leuke manier om een stukje Brabantse natuur te verkennen vanaf het water. De Aa brengt u langs open velden, door bossen en langs historische gebouwen (waaronder Kasteel Heeswijk en de Kilsdonkse molen). Het traject wat wij varen is vanaf de Kilsdonkse molen tot Kasteel Heeswijk.

  Lees meer
 8. 12 Streetgolf – BBQ Familie arrangement

  U wordt ontvangen op het Raadhuisplein in Nistelrode. Vanaf hier gaat u al lopende door ons mooie Nistelrode het streetgolf spelen. U krijgt een flesje water mee om de dorst te lessen. Na de activiteit een heerlijke BBQ of PizzaParty.

  Lees meer