Chat with us, powered by LiveChat

(5) Swingtrike tour De Maashorst

Neem contact op

Swingtrike tour De Maashorst.
U wordt ontvangen is Nistelrode. Eerst krijgt u een duidelijke uitleg over de Swingtrikes en kunt u even oefenen. Dan met zijn allen op pad voor een fantastische tour door o.a. het prachtige natuurgebied De Maashorst. De tour is circa 1 uur en een tourguide van ons rijdt voorop om u de mooiste plekjes te laten zien.
Prijs € 29,50 p.p. Minimaal 8 personen. Vanaf 16 personen combitour Swingtrikes en American Tandems.

Dit arrangement met:
BBQ € 52,-  p.p. (va 20 pers)
PizzaParty € 52,- p.p. (min. 20 pers)
3-Gangen keuze diner € 54,50 p.p.

Diverse combinatie arrangementen mogelijk o.a. met onze Escaperooms, The Temple Escape of de American tandems.

Swingtrikes
Het rijden op een Swing Trike is anders, maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegene die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt. Met de ingebouwde accu legt u met gemak tot 25 kilometer af. Het rijden op de Swing Trike is sportief maar vooral FUN!
Door de sleutel in het contact te steken activeert u de Swing Trike. Om te rijden drukt u simpelweg de gashendel in. Door de soepele en vloeiende acceleratie rijdt u probleemloos weg. Remmen doet u eenvoudig en krachtig met de 2 handremmen aan het stuur.  Linksaf of rechtsaf? Dit doet u door te carven. Leun enigszins op het been van de richting waar u heen wilt. De Swing Trike volgt u gewoon intuïtief. U zal het snel doorhebben! Kijk hier voor filmpje Swingtrikes.