Activiteiten

 1. Amerikaanse Tandems & GPS tocht met (foto)opdrachten

  Amerikaanse Tandems & GPS tocht met (foto)opdrachten. U gaat op pad onze Amerikaanse Tandems met GPS kompas. Door de coördinaten te volgen komt u op het juiste punt. Van daaruit vindt u de volgende coördinaten. De winnende groep heeft de coördinaten en de (foto) opdrachten goed uitgevoerd.

  Lees meer
 2. Amerikaanse Tandems & Laser Kleiduifschieten

  Amerikaanse Tandems & Laser Kleiduifschieten. Na een uitleg van de tandem begint u aan de route van circa 20 tot 25 kilometer (kan ook korter) waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Na de Tandemtocht krijgt u een flesje water en krijgt u een uitleg over het Laser-Kleduifschieten. Wij leggen uit hoe het geweer werkt, hoe te schieten en wat te doen.

  Lees meer
 3. Amerikaanse Tandemtocht en Kanovaren

  Amerikaanse Tandemtocht en Kanovaren. Eerst een leuke fietstocht op de mooie Tandem Cruisers. Na de tandemtocht stapt u in de Kajak of Kano voor een tocht over de mooie rivier de Berkel. . En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit.

  Lees meer
 4. Bingo Show

  De Bingo Show is retro en weer hip. Steeds meer café’s en clubs houden geregeld een Bingo avond. Enerzijds om iets anders dan anders te doen, anderzijds omdat het nostalgie is geworden. En zodra het spel is begonnen komt men er achter hoe spannend Bingo is.

  Lees meer
 5. Braziliaanse Samba Percussie workshop

  Braziliaanse Samba Percussie workshop met PizzaParty. Eerst een globale uitleg over de divers slaginstrumenten en daarna met zijn allen binnen een uur al trommelend een lekker muziekstuk ten gehore brengen. Dat kan harder...! Swingend, leerzaam maar vooral veel lachen.

  Lees meer
 6. Cocktail Workshop op locatie in Gelderland

  Heb jij ook altijd al de smaak van een perfecte cocktail willen ervaren? Dat kan, want die maak je gewoon zelf tijdens een van onze gezellige cocktail workshops met behulp van een professionele cocktail bartender met inspiratie in overvloed. Termen als shaken, stirren, blenden en strainen zijn dan ook na het volgen van deze workshop gesneden koek voor jou.

  Lees meer
 7. Drone vliegen

  Leer te vliegen met een echte Drone. Je ziet ze steeds vaker opduiken, de drones. Ze worden in diverse bedrijfstakken al gebruikt zoals bijv. de filmindustrie maar ook privé hebben steeds meer mensen een drone.

  Lees meer
 8. Drone Workshop & Laser Kleiduifschieten

  Drone Workshop & Laser Kleiduifschieten. Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Laser-Kleiduifschieten: Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

  Lees meer
 9. Laser Kleiduifschieten en BBQ met drankarrangement

  Laser Kleiduifschieten en BBQ inclusief 4 uur drankarrangement. Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Sluit de dag af met een lekkere BBQ!

  Lees meer
 10. Pub Quiz

  De populaire pub quiz is een spelshow/groepsquiz waar er vragen voor elke leeftijdscategorie worden gesteld. Deze quiz is een ontzettend leuke manier om de avond door te brengen. Test de kennis van uw collega’s, familie of vrienden tijdens uw uitje

  Lees meer
 11. Scherpschutters arrangement

  Scherpschutters-arrangement: Schiet als een Aboriginal met een blaaspijp of als een middeleeuwse ridder met een kruisboog of handboog. Altijd al eens afgevraagd wat moeilijker is? Schieten met een pistool of een geweer? Dit is de kans om ze allebei eens uit te proberen.

  Lees meer
 12. Solex & Amerikaanse Tandems

  Solex en Amerikaanse Tandems . Na een uitleg van de Solex en de tandems begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt (kan ook korter), door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt.

  Lees meer
 13. Solex en Elektrische Limousine Tuk Tuk

  Solex en Elektrische Limousine Tuk Tuk. U splitst zich (afhankelijk van groepsgrootte) in 2 groepen op. Een goede uitleg van de werking van de Tuk Tuk en de Solex (en een kleine rijvaardigheidstest voor de Tuk chauffeur) begint u aan de route van circa 50 kilometer!

  Lees meer
 14. Solextour met BBQ of stamppotten buffet

  Solextour met BBQ of stamppotten buffet. Na een uitvoerige uitleg van de werking van de Solex en een proefrondje begint u aan de route van circa 28 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek. Op de route zitten horecazaken zodat u een drankje kunt nuttigen bij de lokale horeca. De route is in circa 2 uur te rijden (uitgaande van non-stop rijden), u heeft dus voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen. Na de Solextocht een heerlijke BBQ of een Stamppotten buffet.

  Lees meer
 15. Tuk Tuk tocht in Gelderland

  Tuk Tuk tocht met onze Electrische Limousine Tuk Tuk's vanuit Laren (Gld). Na een uitvoerige uitleg van de werking van de Tuk Tuk een korte rijtest.

  Lees meer
 16. Zeskamp en Kleiduivenschieten

  Zeskamp en Kleiduivenschieten. Een actieve zeskamp met onder reuze skippy’s een grote Limbodansstellage, een reuzetwister, werpspellen, enz. Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Naast de zeskamp onderdelen krijgt u de mogelijkheid om Laser-kleiduiven te schieten. Dit met echte (naar Laser- omgebouwde) jachtgeweren. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje?

  Lees meer