Amerikaanse Tandems & Laser Kleiduifschieten

Neem contact op

Amerikaanse Tandems & Laser Kleiduifschieten. U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Na een uitleg van de tandem begint u aan de route van circa 20 tot 25 kilometer (kan ook korter) waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. De tandems zijn een bijzondere verschijning die veel mensen glimlachend doen omkijken en zwaaien. Uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen b.v. voor een drankje op een gezellig terras.

Na de Tandemtocht krijgt u een flesje water en krijgt u een uitleg over het Laser-Kleduifschieten. Wij leggen uit hoe het geweer werkt, hoe te schieten en wat te doen. Het is volledig veilig, het betreft naar Laser omgebouwde jachtgeweren (dus geen luide knallen, hagel in de velden en terugslag). U gaat met vijftallen tegelijk schieten (dus u hoeft niet extreem lang te wachten) en de scores worden bijgehouden. Uiteindelijk (na verschillende schietspellen) is er uiteraard een beker voor de winnaar en voor de verliezer.

Prijs € 41,- p.p.

Inclusief
Route
BTW
Aansprakelijkheidsverzekering
Flesje water
Prijzen (eerste prijs en poedelprijs)

Beschikbaar aantal
54 personen tandems
5 kleiduif laserguns

Optioneel
Koffie/Thee met appelgebak €  5,50
BBQ bij Horecazaak € 18,-
Afkoop Drank 4 uur € 21,-
Stamppotbuffet € 18,-

Bijzonderheden
Geen minimum leeftijd. Indien er minder mobiele personen bijzitten: combineer e.e.a met een Tuk Tuk hier kunnen 7 personen in. Voor elke persoon minder op een tandem gaat er € 15,- van de prijs af. De prijs voor de TukTuk is 231,-