Drone Workshop & Laser Kleiduifschieten

Neem contact op

Drone Workshop & Laser Kleiduifschieten. Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg voer je een aantal opdrachten uit en er worden verschillende spellen gespeeld. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone. De drones kunnen zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden.

Laser-Kleiduifschieten: Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel. Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking.

Prijs € 50,- p.p. (met een minimum van € 600,-)

Inclusief
BTW
Aansprakelijkheidsverzekering
Gebruik veiligheidsbril
Gebruik oefendrones
Prijzen (bekers) voor het kleiduifschieten.

Optioneel
Koffie/Thee met appelgebak €  5,50
BBQ bij Horecazaak € 18,-
Afkoop Drank 4 uur € 21,-
Stamppotbuffet € 18,-

Beschikbaar aantal
Wij hebben 30 oefen drones (2 verschillende soorten) en 1 professionele drone. Hiermee wordt gerouleerd. (2 of 3 personen per drone is gebruikelijk) Bij grotere groepen (40 of meer) kunnen wij beschikken over meer drones.

Bijzonderheden
Voor drones die kwijt raken of in een vijver oid eindigen wordt een vergoeding van EUR 75,-  in rekening gebracht.
Wij hebben een indoor- en outdoor laserkleiduifschietset.