Laser Kleiduifschieten en BBQ met drankarrangement

Neem contact op

Laser Kleiduifschieten en BBQ met drankarrangement. Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie.  Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel. Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking.

BBQ inclusief 4 uur onbeperkt drankarrangement (tapbier, fris, huiswijn, koffie, thee)
Een gemiddelde BBQ ziet er als volgt uit (kan per horecazaak verschillen): stokbrood en kruidenboter, zalm- en rundvleessalade, warme en koude sauzen, rauwkost en frites, Hamburger, Schouderkarbonade, Worstje, Speklap.

Prijs € 62,- p.p. 

Inclusief
BBQ
4 uur onbeperkt drankarrangement (tapbier, fris, huiswijn, koffie, thee)
BTW
Aansprakelijkheidsverzekering
Bekers (1e prijs en poedelprijs voor zowel de heren als de dames)

Optioneel
Koffie/Thee met appelgebak € 5,50 p.p.
Stamppotbuffet € 18,- (kan ipv BBQ)

Bijzonderheden
Wij hebben een outdoor set en een indoor set voor het Laser-Kleiduifschieten. Dus bij slecht weer kan de activiteit doorgaan.

Beschikbaar aantal
5 Laser-kleiduifgeweren waarmee 5 personen tegelijk kunnen schieten.