Scherpschutters arrangement

Neem contact op

Schiet als een Aboriginal met een blaaspijp of als een middeleeuwse ridder met een kruisboog of handboog. Altijd al eens afgevraagd wat moeilijker is? Schieten met een pistool of een geweer? Dit is de kans om ze allebei eens uit te proberen. De scores worden bijgehouden dus er is een leuk wedstrijd element.

Onderdelen Scherpschutters arrangement

  • Blaaspijp schieten
  • Kruisboogschieten
  • Handboogschieten
  • Luchtdrukpistool Schieten
  • Buksschieten

Prijs
€ 28,- p.p. Met een minimum van € 300,-
Inclusief Laser kleiduifschieten  € 11,- extra p.p. (maakt het helemaal af, door de vliegende kleiduiven extra spektakel)
Groepen groter dan 40 personen? Vraag naar onze speciale tarieven!

Inclusief
BTW
Aansprakelijkheidsverzekering
Begeleiders
Veiligheidsnetten
Prijzen (bekers)  1e prijs en een poedelprijs (voor zowel dames als heren).

Duur
Circa 2-2,5 uur

Locatie
Overal inzetbaar (afhankelijk van ruimte ook binnen).

Optioneel
Laser-kleiduifschieten (schieten op vliegende kleiduiven die 30 meter door de lucht vliegen). Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie.  Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.