Solex & Amerikaanse Tandems

Neem contact op

Solex & Amerikaanse Tandems. U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op, de ene helft gaat eerst Solexrijden en de andere helft stapt op onze Amerikaanse Tandems. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Onderweg wisselt u van vervoersmiddel. Altijd een bijzondere verschijning die veel mensen glimlachend doen omkijken. En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen bijvoorbeeld voor een drankje op een gezellig terras.

Prijs  24,- p.p.

Inclusief
Route
BTW
Aansprakelijkheidsverzekering

Beschikbaar aantal
50 Solexen
55 personen tandems (door te rouleren eenvoudig 100 man te bedienen, bij grotere groepen voeren wij nog een extra activiteit op. Of zorgen wij voor additionele fietsen.

Optioneel
Jassen-helmen-leren mutsen € 4.- p.p.
Koffie/Thee met appelgebak €  5,50
BBQ bij Horecazaak € 18,-
Afkoop Drank 4 uur € 21,-
Stamppotbuffet € 18,-

Bijzonderheden
Indien er minder mobiele personen bijzitten: combineer e.e.a met een Tuk Tuk, hier kunnen 7 personen in. Voor elke persoon minder op een tandem kan € 15, van de prijs af. Eén TukTuk kost  231,-.