Zeskamp en Kleiduivenschieten

Neem contact op

Zeskamp en Kleiduivenschieten. Een actieve zeskamp met onder reuze skippy’s een grote Limbodansstellage, een reuzetwister, werpspellen, enz enz. een zeskamp wordt aangepast aan groepsgrootte en uw wensen, grote groepen? Grotere zeskamp stellages. Werk met je hele team samen want alleen verlies je! De ingrediënten: Uitdaging met hilarische momenten. Jullie worden ontvangen waarna de groep wordt onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Achtereenvolgens worden de onderdelen doorlopen waarbij het zaak is goed samen te werken! Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje?  Competitie en gezelligheid gegarandeerd, waarbij we bij grotere groepen flinke eyecatchers kunnen neerzetten.

Naast de zeskamp onderdelen krijgt u de mogelijkheid om Laser-kleiduiven te schieten. Dit met echte (naar Laser- omgebouwde) jachtgeweren. Zeer realistisch, echter veiliger dan traditioneel kleiduifschieten en doordat je met zijn 5-en tegelijk schiet kan men vaker schieten in dezelfde tijd.

Prijzen
Van 20 tot 50 personen: € 1.000,-
Van 50 tot 80 personen: € 1.200,-
Van 80 tot 100 personen: € 1.350,-
Van 100 tot 150 personen: € 1.600,-

Inclusief
BTW
Aansprakelijkheidsverzekering
Gebruik materialen
Prijzen (beker voor de eerste prijs en een beker voor de poedelprijs)

Optioneel
Koffie/Thee met appelgebak €  5,50
BBQ bij Horecazaak € 18,-
Afkoop Drank 4 uur € 21,-
Stamppotbuffet € 18,-

Bijzonderheden
Voorgaande prijzen zijn gebaseerd op Laren Gld waarbij een locatie verder in het land een kleine meerprijs per persoon betekend (afhankelijk van reisafstand).
Om een zeskamp bij u op locatie te houden hebben wij een open veld nodig en elektriciteit (waarbij wij zelf over verlengsnoeren e.d. beschikken).